Latvijas Universitātes Akadēmiskās bibliotēkas Starpkultūru dialoga centra vadītāja Linda Eltermane 2019. gada 27.-30. novembrī piedalījās Humanitāro zinātņu jauno zinātnieku starptautiskajā simpozijā (ISYSH-2019) Tbilisi Valsts universitātē ar referātu “Latvijas Universitātes Akadēmiskās bibliotēkas Starpkultūru dialoga centrs - rīks Latvijas un Gruzijas attiecību attīstībai”. Papildus dalībai simpozijā Linda Eltermane apmeklēja Suhumi Valsts universitāti, Gruzijas latviešu biedrību "Ave Sol" un Latvijas Republikas vēstniecības Gruzijā rīkoto pieņemšanu par godu Latvijas Republikas Proklamēšanas dienai.

27.-30. decembrī Linda Eltermane piedalījās 4. Starptautiskajā jauno bibliotekāru forumā Humanitāro zinātņu jauno zinātnieku starptautiskajā simpozijā (ISYSH-2019) ar referātu "Latvijas Universitātes Akadēmiskās bibliotēkas Starpkultūru dialoga centrs - rīks Latvijas un Gruzijas attiecību attīstībai". Simpoziju rīkoja kuru rīkoja Tbilisi Valsts universitāte un tajā piedalījās dalībnieki no Vācijas, Lielbritānijas, Nīderlandes, Spānijas, Serbijas, Irānas, Itālijas, Krievijas, Azerbaidžānas, Ukrainas, Indijas, Polijas, Uzbekistānas, Turcijas, Kirgizstānas un Gruzijas. Simpozija laikā viņa iepazinās ar Tbilisi Valsts universitātes bibliotēku, muzeju un nodibināja kontaktus ar universitētes profesoriem, bibliotēkas darbiniekiem un doktorantūras studentiem.

26. decembrī LU AB Starpkultūru dialoga centra vadītāja iepazinās ar Suhumi Valsts Universitāti. Kopā ar universitātes Starptautisko lietu un starpkultūru kontaktu departamenta vadītāju prof. Indiru Dzaganiju Linda Eltermane apmeklēja Latvijas auditoriju, kura, pateicoties Latvijas vēstniecības Gruzijā, LU Akadēmiskās bibliotēkas un Suhumi Valsts universitātes ilggadējai un veiksmīgai sadarbībai,  tika atklāta 2015. gadā, un iepazinās ar tās infromācijas resursu krājumu un darbību.
26. decembrī Starpkultūru dialoga centra vadītāja piedalījās Latvijas vēstniecības Gruzijā rīkotajā svinīgajā pieņemšanā par godu Latvijas Bruņoto spēku simtgadei un Latvijas Republikas Proklamēšanas dienai, kurā iepazinās ar vēstniecības darbiniekiem un Gruzijas latviešiem.
29. decembrī Linda Eltermane apciemoja Gruzijas latviešu biedrību "Ave Sol" un kopā ar biedrības valdes locekli Regīnu Jakobidzi devās pa latviešu pēdām Tbilisi. Gruzijas galvaspilsētā ir uzstādītas piemiņas plāksnes latviešu māksliniekam Jūlijam Straumem un minerālūdeņu pētniekam Robertam Kupcim.
 

Dalīties